Мистецька сотня "Голосу миру" вирушає в м.Старобільськ

Мистецька сотня

Мистецька сотня "Голосу Миру" за підтримки Євгенії Тимошенко продовжує підтримувати українських Захисників.

12 грудня 2014 року о 14:00 год. в м. Старобільськ (Луганська обл.) організатори вирушають не тільки з благодійним концертом від мистецької сотні ГОЛОСУ МИРУ: Юрій GODO, Марта Адамчук, Іван Ганзера, Таня BerQ, Андріс Капіньш, Олександра Соболєва артистка цирку «Кобзов», а також нададуть гуманітарну допомогу місцевому лазарету (ковдри, бойлери, устілки, ліки, будівельні матеріали для душових, цукерки, дитячі малюнки та листи підтримки).

24-й батальон територіальної оборони «Айдар» був створений ще в травні 2014 року, з вересня батальйон отримав звання окремого штурмового. В батальйоні «Айдар» також служила українська льотчиця, політичний в'язень, народний депутат партії «Батьківщина» Надія Савченко.

Організатори благодійного марафону ГОЛОС МИРУ: АМВГО «Соціальний захист», МГО "Назустріч мрії" та БФ "Рух Опору" об’єднали свої зусилля та ресурси для надання допомоги українським добровольчим батальйонам Східного фронту.

Нагадуємо, що на сторінці спільноти ГОЛОС МИРУ у фейсбуці: (https://www.facebook.com/golos.miry) триває благодійний онлайн-аукціон, кошти від якого йдуть на допомогу добровольчим батальйонам, пораненим та сім’ям загиблих.

До участі в аукціоні може долучитися кожен, придбавши унікальну річ відомих українських митців, діячів культури і мистецтва, артистів, спортсменів з їх автографами, патріотичні сувеніри, прикраси, картини або надати власні цінні лоти.

Схожi сторiнки

Чуйка Эрдогана, главная проблема русских и что ждёт во втором туре выборов? — Семиволос

0 1196 2

Игорь Семиволос, директор Центра ближневосточных исследований, в своём интервью каналу Ukrlife.TV рассказал о выборах в Турции, ситуации на Ближнем Востоке и Южном Кавказе.

 

Верховна Рада України онлайн трансляція - 21.04.2016 ранок

0 9732 1

Верховна Рада України онлайн трансляція - 21.04.2016 ранок

Верховна Рада України онлайн трансляція - 20.04.2016 ранок

0 9613 0

Верховна Рада України онлайн трансляція - 20.04.2016 ранок