Тетяна Піскарьова та Анастасія Дмитрук презентують відеолист на війну

Тетяна Піскарьова та Анастасія Дмитрук презентують відеолист на війну

В четвер, 15 січня о 19:00, в РЦ «КосМікс» (вул. Попудренка, 1а) відбудеться прем’єра спільного відеолиста до захисників України на пісню «Расскажу тебе о любви» від композитора і виконавиці Тетяни Піскарьової та поетеси Анастасії Дмитрук.

«Вірш присвячений коханню на війні. Ця історія про нас - тих, хто на фронті під кулями і тих, хто чекає тут, вдома. У кожного своє пекло, своє випробування, - говорить Анастасія Дмитрук. - Усім серцем хочеться, щоб ми дочекалися, як омріяного миру, так і виплеканої зустрічі - нашого відвойованого щастя. Приходьте, поговоримо про вічне. Поговоримо про любов».

Зі слів Тетяни Піскарьової, музика з її серця полилася саме на цей вірш Насті, так народилася пісня «Расскажу тебе о любви». Згодом з’явилася ідея відзняти відео, режисером якого виступив Влад Кочатков.

«У нашому відеолисті йдеться про найголовніше, а саме про любов до чоловіків, до тих мужніх і сміливіх людей, які зі зброєю в руках захищають своїх матерів, жінок і дітей, за яких ми усі разом молимося, - каже співачки. - Я не розглядаю цю презентацію, як світську вечірку, я запрошую на неї однодумців. Адже всі українці зараз думають про одне - Мир і Любов. Ось що врятує цей світ!»

Серед запрошених гостей: Євгенія Тимошенко, Павло Зібров, Марічка Падалко, Віктор Павлік, Влада Литовченко, Олександр Злотник, Ольга Сумська, Дмитро Оскін, Маргарита Січкар, Роман Недзельський, Анатолій Матвійчук, Тоня Матвієнко, Павло Табаков, Світлана Вольнова, Аркадій Войтюк, Анна Гомонай та ін.

Акредитація представників ЗМІ – pr.piskareva@gmail.com, 050 701 39 39 – Роман Біль.

Схожi сторiнки

Чуйка Эрдогана, главная проблема русских и что ждёт во втором туре выборов? — Семиволос

0 1183 2

Игорь Семиволос, директор Центра ближневосточных исследований, в своём интервью каналу Ukrlife.TV рассказал о выборах в Турции, ситуации на Ближнем Востоке и Южном Кавказе.

 

Верховна Рада України онлайн трансляція - 21.04.2016 ранок

0 9721 1

Верховна Рада України онлайн трансляція - 21.04.2016 ранок

Верховна Рада України онлайн трансляція - 20.04.2016 ранок

0 9602 0

Верховна Рада України онлайн трансляція - 20.04.2016 ранок