Погляд

Погляд

Випуски:

Як відстоювати інтереси України в російському інформаційному просторі? - Вадим Трюхан

0 6362 0

Гість програми "Погляд з Віталієм Жугаєм" - Вадим Трюхан, голова Комітету інформаційної безпеки громадської ради при Міністерстві інформаційної політики, український дипломат, громадський діяч, голова правління організації "Європейський рух України". В інтерв'ю мова пішла про діяльність українських політичних експертів, які відстоюють державні інтереси України в російському медіа-просторі, та в цілому про протидію російській пропаганді.

Головний козир України в протидії Росії – це армія та контррозвідка, - Валентин Бадрак

0 6337 2

Гість програми "Погляд з Віталієм Жугаєм" Валентин Бадрак, письменник та військовий експерт. Темою інтерв'ю були інформаційні війни та військово-психологічні операції, які здійснює Російська Федерація. Експерт зазначив, що Україна не зможе адекватно протистояти будь-якій агресії з боку Росії без належної підготовки військових сил.

Для журналиста нет Родины - есть Истина, - Мыкола Вересень

0 11840 0

Есть большая дискуссия: одни говорят, что нужно быть глубоким специалистом в узкой области, вторые – что нужно уметь быть «размазанным» по разным областям. Я отношусь ко вторым. 

Побудувати залізну інформаційну завісу Москві не вдасться, - Дмитро Тузов

0 6372 0

У рамках проекту «Сприяння освіті журналістів», до студії UKRLIFE.TV завітав Дмитро Тузов — тележурналіст, політичний оглядач, ведучий.

Анатолій Тобілко: «Робота журналіста на війні і робота військового журналіста – це дві різниці»

0 5309 0

У рамках проекту «Підтримка журналістської освіти в Україні» Анатолій Тобілко розповідає про  особливості роботи журналістів в зоні бойових дій і роботу військового журналіста.

Катерина Цецура: У США значно розвиненіша практична підготовка студентів журналістики

0 6957 0

У рамках виконання проекту зі сприяння журналістській освіті в Україні, за сприяння Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні, віртуальним гостем студії була Катерина Цецура - професор, Директор аспірантури і докторантури Gaylord Коледжу журналістики і мас-медіа університету штату Оклахома в США, яка викладає стратегічні комунікації, концептуальні медіа теорії, кризові комунікації, публічну дипломатію та інші курси.

Головний інструмент журналіста - ноги, потім - голова, потім - диктофон, - Юрій Макаров

0 7337 2

В рамках проекту «Підтримка журналістської освіти в Україні», який на кошти Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні реалізовує «Центр підтримки журналістів», до студії UkrLife.TV прийшов відомий журналіст, письменник, документаліст Юрій Макаров. 

Месседжів з України в Європі замало, - історик Ігор Жалоба

0 6159 0

У рамках проекту «Підтримка журналістської освіти в Україні» в студії UKRLIFE.TV про внутрішню та зовнішню інформаційну політику говорить Ігор Жалоба - історик (доктор історичних наук), професор, завідувач кафедри дипломатичної і консульської служби Дипломатичної академії України при МЗС України.

Україна медійна: на порозі інформаційної революції, - відкрита лекція Гліба Головченка

0 5900 3

В рамках проекту «Підтримка журналістської освіти в Україні», Заслужений журналіст України Гліб Головченко прочитав лекцію на тему "Україна медійна:  на порозі інформаційної революції".

За даними системи "Медиалогия" Крим.Реалії є другим найбільш цитованим ЗМІ в Криму, - директор української служби Радіо Свобода Мар'яна Драч

0 6927 0

Жителі окупованого Донбасу та Криму повинні знати що відбувається у інших регіонах України. Саме це зумовлює нинішню політику редакції Радіо Свобода – висвітлювати події проблемних регіонів України та зосереджуватися на конкретних загальноукраїнських проблемах. Головне у висвітленні буремних подій - це дотримання журналістських стандартів та критичне мислення.

У Миколаєві залишаються понад 8,5 тис. переселенців з Криму та Донбасу

0 3910 0

З початком АТО у місті та області з'явилася нова категорія внутрішньо переміщених осіб - мешканці Донбасу, які втекли від війни, і які потребували не тільки розміщення, а й психологічної допомоги.

Табор в центре города: проблема переселенцев-ромов в Одессе

0 4443 1

Журналисты помогли переселенцам обратиться за помощью в горсовет, однако только трое людей из целого табора согласились на предложенный муниципалитетом вариант жилья.

Волонтери допомагають переселенцям

0 3497 0

В Україні триває кампанія з допомоги внутрішньо переміщеним особам, що постраждали від військових конфліктів. Про деякі віхи цього процесу глядачам UKRLIFE.TV розкажуть його безпосередні учасники - волонтери.

Тут можна зібратися з думками і вирішити як жити далі, - Андрій Мірчук

0 4986 0

Команда ЦПЖ побувала у Дніпропетровську. Ось декілька фрагментів нашого спілкування з вимушеними переселенцями та представниками організацій, які їм допомагають.

На цьому етапі ВПО може допомогти тільки держава, - Тетяна Гладкова

0 4164 0

Команда ЦПЖ побувала у Дніпропетровську. Ось декілька фрагментів нашого спілкування з вимушеними переселенцями та представниками організацій, які їм допомагають.