Погляд

Погляд

Випуски:

Григорій Немиря: “Врегулювання проблеми вимушених переселенців – це загальносуспільний інтерес”

0 6911 0

Протягом довгого часу уряд ігнорував проблему вимушених переселенців, і лише нещодавно на політичному рівні відбулося усвідомлення комплексності проблеми.

Радники Мінсоцполітики у регіонах мають відчутно допомогти переселенцям, - Сергій Марущенко

0 4654 0

Радники Міністра соціальної політики України у регіонах мають допомагати та координувати роботу щодо вирішення нагальних питань внутрішньо переміщених осіб, а також допомагати у налагодженні комунікацій між переселенцями та Мінсоцполітики та швидкому обміні інформацією щодо соціального захисту.

Перенесення бізнесу із зони АТО та Криму проходить досить успішно, - Ковтуненко

0 5720 1

В Україні триває кампанія з допомоги внутрішньо переміщеним особам із зони АТО та Криму. Перенесення бізнесу з окупованих територій проходить досить успішно.

Жодна сегрегація внутрішньо переміщених осіб - неприпустима, - Покальчук

0 4370 0

Жодна дискримінація по відношенню до переселенців зі сходу України та Криму, яка полягає в обмеженні їх прав - неприпустима. Навпаки, внутрішньо переміщені особи потребують від держави соціального та юридичного захисту.

В Україні офіційно 1 мільйон 570 тисяч внутрішніх переселенців, - Жанна Лук’яненко

0 4230 0

На сьогодні в Україні офіційно органами міністерства соціального політики зареєстровано 1 мільйон 570 тисяч внутрішньо переміщених осіб.

Наша місія – поєднати людей у потребі з благодійниками, - Руслан Віксіч

0 4139 0

Головна мета МГОУ «Четверта Хвиля» – об’єднання українців нової, четвертої, міґраційно-еміґраційної хвилі для реалізації й захисту їхніх громадянських, професійних, соціальних, економічних прав, підтримки фахових інтересів і громадянської взаємодопомоги та сприяння їхньому поверненню в Україну.

Переселенці – це не тягар, а соціальна інвестиція в майбутнє України, - Лук'яненко

0 4667 0

Внутрішньо переміщені особи – не соціальний тягар для держави, а соціальна інвестиція в майбутнє України.

Кількість вимушених переселенців в Україні може бути набагато вищою, ніж офіційні дані, - Матвійчук

0 5564 0

В Україні офіційно зареєстровано 1 мільйон 438 тисяч внутрішньо переміщених осіб зі сходу України та Криму, однак реальна кількість вимушених переселенців може бути набагато вищою, ніж офіційно зареєстровано.

Ключова проблема у тому, що олігархи домінують на телевізійному ринку, - Шевченко

0 5251 3

Українські центральні телеканали продовжують належати олігархам і це є проблемою, адже під час виборів саме вони особливо впливають на формування громадської думки в суспільстві.

Ми півроку повідомляли про злочини добровольчих батальйонів, але ніхто не реагував, - Ярослав Галас

0 6914 1

Представники Луганської ОДА не один місяць інформували Генеральну прокуратуру, МВС, Генштаб, Міноборони та інші силові структури щодо скарг місцевих жителів на добровольчі батальйони, які дислокуються у зоні АТО, але ніякої реакції не було.

Уряд України не демонструє достатньої волі у подоланні корупції, - Єва Джолі

0 7615 9

Уряд України за рік роботи не продемонстрував достатньої волі та бажання боротися з корупцією в країні.

Нужно преодолеть «чехарду» по отношению к бизнесу из зоны АТО, - Денис Базилевич

0 9147 2

Многие предприниматели и представители бизнеса из Донецкой и Луганской областей столкнулись с серьезными проблемами в осуществлении своей предпринимательской деятельности, в связи с захватом населенных пунктов незаконными вооруженными формированиями и проведением антитеррористической операции.

Руководители страны поставили барьер между Украиной и Донбассом, - Тарута

0 15687 2

Украинская власть поставила барьер между Украиной и Донбассом, но таким образом проблема не уйдет, а будет лишь усугубляться, поэтому сейчас необходимо наладить мирный процесс в этом регионе. 

Українці не повинні ходити з протягнутою рукою, - Лариса Івшина

0 7349 0

Україні не треба чекати зовнішньої підтримки, а починати змінюватися вже зараз, тому що найбільш непродуктивною перед світом є позиція жертви.

Українській владі потрібні не нові обличчя, а нова якість, - Солонтай

0 7141 1

Україна потребує не нових облич при владі, а нового більш якісного підходу до ведення зовнішньої і внутрішньої політики та профедення реформ.