Для приватизації підприємств в Україні потрібні три рівні прозорості, - Андрій Гундер

Голова Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер у своєму інтерв'ю каналові UKRLIFE.TV назвав 3 важливих заходи, які треба вжити для того, щоб приватизація державних підприємств в Україні відбувалася ефективно.

"Потрібна повна прозорість, яка має бути тривимірною. По-перше, необхідна повна прозорість об'єкту, який приватизується - заводу, наприклад. Тобто треба розуміти, що на цьому заводі є, який фінансовий баланс підприємства та усі інші показники. По-друге, треба знати, ким є сам суб'єкт, компанія, що буде інвестувати, купляти цей завод - щоб це не була якась умовно-офшорна структура, за якою невідомо хто стоїть. По-третє ж, необхідна повна прозорість процесу: стратегічний інвестор з будь-якої країни світу має розуміти, якими є умови приватизації", - сказав він.

Андрій Гундер висловив переконаність, що така приватизація підприємств дозволить Україні отримати значні інвестиції в економіку.

"Ми переконані, що прозорий і зрозумілий процес приватизації може дати мільйярди доларів нових інвестицій в Україну", - вважає пан Андрій.

Окрім цього, Андрій Гундер назвав інші фактори, які впливають на рішення іноземних інвесторів щодо України, прокоментував дослідження компанії Ernst&Young стосовно української корупції, пояснив, чому банківська система є серцем економіки країни.

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Ви можете адресувати свою допомогу нашому каналу з будь-якого куточку світу, використовуючи посилання http://www.ukrlife.tv/donate

Підписуйтеся на нас в YouTube, Facebook, VK, Twitter або Google+!

Схожi сторiнки

Два сценария атак на энергосистему Украины, и удары возмездия, — Владимир Омельченко

0 1332 0

Директор энергетических программ Центра Разумкова Владимир Омельченко объяснил UKRLIFE.TV нынешнюю ситуацию с транзитом газа через украинскую ГТС, а также рассказал о состоянии мирового рынка энергоносителей и спрогнозировал российские атаки на энергосистему Украины зимой 2023-2024 годов.

Відбувається військово-морська революція. Хто в ній переможе та як зміниться флот? — Максим Паламарчук

0 993 1

Керівник центру зовнішньополітичних досліджень Національного інституту стратегічних досліджень Максим Паламарчук розповів UKRLIFE.TV про те, як війна в Україні відкриває завісу потужної військово-морської революції в світі та майбутніх війн на морі.

Конец игры, получит ли Украина российские активы, и почему "военные рельсы" — это фантазия, — Сергей Фурса

0 1149 2

Растущая зависимость России, конфискация российских активов, американская помощь Украине, ожидания от встречи Джо Байдена и Си Цзиньпиня, риски в связи с выборами в США, состояние экономик, требования Запада, — такими были темы нового интервью инвестиционного банкира Сергея Фурсы для UKRLIFE.TV.