Хто контролює місцеві громади – той матиме змогу виграти парламентські вибори, - Олег Саакян

Політолог Олег Саакян в своєму інтерв'ю каналу Ukrlife.TV прокоментував офшорні скандали, питання відставки Арсена Авакова, а також вибори до об'єднаних територіальних громад. Гість зазначив важливість виборів до ОТГ у майбутніх виборах до Верховної Ради.

"Чому вони (вибори до місцевих громад, прим. ред.) стали такими жвавими на порушення? Жваві та зухвалі порушення. Тому що ОТГ стають точкою критичного ресурсу. Ця точка критична для економічного, соціального та політичного ресурсу. Це відповідь, багато в чому, чи будуть позачергові парламентські вибори... Вибори весь час відстроковуються штучними способами. Вони не будуть проведені, принаймні по волі Банкової, поки не пройде хоча б більша частина виборів до об'єднаних територіальних громад, оскільки це критичний політичний ресурс. Хто буде тримати контроль за об'єднаними територіальними громадами політичний, той зможе зробити вибори, зможе захистити їх, зможе сформувати виборчий порядок денний, оскільки політика спускається на нижчий політичний рівень", - заявив Олег Саакян.

Перемикайтесь між темами інтерв'ю:
00:15 – Офшорні скандали
3:00 – Корупція в Україні зумовлює дійсність української політики
5:00 – Арешт сина Авакова
9:50 – НАБУ вирішило грати на внутрішніх розколах еліти
13:10 – Вплив США на Україну
16:30 – Хто переміг на виборах до місцевих громад?
24:05 – Після виборів до ОТГ буде зрозуміло, чи будуть позачергові вибори
28:25 – Чи може якійсь скандал змусити Авакова піти?
29:10 – Донбас та миротворці
31:30 – Чому заява Волкера – не зрада?
33:40 – Наскільки Росія готова до компромісів?
38:30 – Чи потрапила Саудівська Аравія під вплив Росії?
40:30 – Три головні ілюзії в Україні

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Ви можете адресувати свою допомогу нашому каналу з будь-якого куточку світу, використовуючи посилання http://www.ukrlife.tv/donate

Підписуйтеся на нас в YouTubeFacebookTwitter або Google+!