Як талановиті діти налагоджують культурну дипломатію України, - Вікторія Зубенко, Клаудія Шевелюк

Гості програми ARS-ProПозиція на UKRLIFE.TV - Вікторія Зубенко та Клаудія Шевелюк з Центру культурних ініціатив України "Responsible Future", що допомагає талановитим дітям України (також внутрішньо переміщеним особам) реалізувати свій потенціал на творчих заходах в Україні і за кордоном.

Вони запросили глядачів на фестиваль класичної музики Kamianka Music Fest 9 червня 2018 року, розповіли про те, як їхня організація об'єднує талановитих дітей України і як ті представляють Україну в світі, про українську культурну дипломатію взагалі та про перспективи сталого розвитку українських міст і громад, а також навели ряд маловідомих фактів про загальнолюдське значення культурної історії Черкащини, де працювали і відпочивали зокрема Петро Чайковський та Олександр Пушкін.

https://www.facebook.com/responsiblefuture.ua/ 
https://responsiblefuture.com.ua/ 

Інтерв'ю з Вікторією Зубенко та Клаудією Шевелюк провів ведучий програми ARS-ProПозиція на UKRLIFE.TV Андрій Метльов.

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Ви можете адресувати свою допомогу нашому каналу з будь-якого куточку світу, використовуючи посилання http://www.ukrlife.tv/donate 

Підписуйтеся на нас в YouTube, Facebook, Twitter або Google+!

https://www.youtube.com/user/TVUKRLIFE 
https://www.facebook.com/Ukrlife.tv/ 
https://twitter.com/UkrlifeTV 
https://plus.google.com/+TVUKRLIFE