Якщо до кінця тижня ми не отримаємо вибухового компромату, то його вже і не буде, - Магда

Політолог Євген Магда прокоментував передвиборчу кампанію зазначивши, що якщо до кінця цього тижня не з’явиться ніякого компромату, то за тиждень до виборів його вже не варто очікувати. Про це він розповів в ефірі UKRLIFE.TV.

«Якщо до кінця тижня ми не отримаємо якогось вибухового компромату, то наступного тижня він вже не матиме сенсу. Це повинна бути потужна інформаційна бомба, яка накриє одразу всіх. Організувати компромат великого масштабу за тиждень, практично не можливо. Поки що йде війна рейтингів, але залежить все від виборців. Всі політики повинні працювати над тим, щоб переконати людей в тому, що їх голос сильніший за кулю», - зауважив Магда.

Окрім цього політолог вважає, що швидкого примирення на Донбасі не буде. За словами експерта, російська влада не захоче дарувати українській ознаки стабілізації.

«Те, що події на Донбасі залишаються в центрі уваги Заходу для України плюс. Тому що в багатьох інших ройсійсько-українських протистояннях, зокрема газових війнах 2006 та 2009 років, Україна програвала, через те, що Європейський союз був на боці Росії. Зараз, з огляду на ті заяви, які роблять європейські політики, упередженого ставлення я не бачу», - розповів він.

Магда підкреслив, що для європейців дуже вигідно, щоб Україна і Росія домовилися між собою. Таким чином, можна було б зняти з Росії санкції і забути про конфлікт. За словами експерта, Україна не перемогла, але й не програла. Зараз, вважає Магда, відбувається гібридна війна.