Кремль намагається розколоти ЄС та дискредитувати Ангелу Меркель, - Габріеле Бауман

Виступ Габріеле Бауман, Керівника представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні, на міжнародній конференції "Мілітаризація окупованого Криму як загроза міжнародній безпеці" 14 березня 2016 року в Києві.

"Існує зв'язок між подіями на Сході України, анексією Криму, та російською великодержавною агресивною політикою. Можна сказати, що зараз і в Німеччині все більше розуміють, що Росія не зацікавлена у врегулюванні конфлікту на Сході України та в нормалізації ситуації в Криму. Більше того, всі розуміють, що своїми діями Росія намагається реалізувати такий сценарій, який вона вже випробувала у Південній Осетії, Абхазії, Придністров'ї. Але при цьому Росія не тільки підтримує воєнні дії, а й розвиває широку пропагандистську діяльність. Кремль за допомогою пропаганди і методів спецслужб намагається розколоти Європейський Союз та дискредитувати політику Ангели Меркель в Німеччині", - мовила вона.

Дивіться повний запис трансляції конференції на UKRLIFE.TV 

Організатори конференції: Майдан закордонних справ, Центр досліджень армії, конверсії та роззброєння, Інститут стратегічних чорноморських досліджень, Фонд Конрада Аденауера.

Медіа-партнери: UKRLIFE.TV, BlackSeaNews, Defence Express, Главком, Ділова Столиця.