На Донбасі до виборів Президента України з боку Росії маловірогідні як військове загострення, так і примирення, - Вадим Денисенко

Депутат Верховної Ради Вадим Денисенко в своєму виступі на третій Національній платформі на тему "Війна, мир та реінтеграція: що буде після АТО?" розповів про те, чому до виборів Президента України з боку Росії маловірогідні як ескалація, так і деескалація конфлікту на Донбасі.

"Мені видається, що на сьогоднішній момент ні про яких миротворців, ні про які примирливі варіанти в Російській Федерації мова не йде. Всі розмови про миротворців на Донбасі - це не більше ніж антураж. На серйозному рівні говорити про примирення, про можливі етапи примирення у Російській Федерації не збирається як мінімум до президентських виборів. В той же час можна з великою долею ймовірності говорити про те, що до президенських виборів в Україні ні про яке серйозне військове загострення також мова не йде", - сказав він.

Також він зазначив, що за чотири роки в Україні досі не створено бази науковців, які досліджували б війну на Донбасі, а також назвав три головні інституційні проблеми в українській державі. Окрім цього Вадим Денисенко вказав на можливі спроби з боку Росії повпливати на вибори в Україні.

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Ви можете адресувати свою допомогу нашому каналу з будь-якого куточку світу, використовуючи посилання http://www.ukrlife.tv/donate 

Підписуйтеся на нас в YouTubeFacebookTwitter або Google+!