Нові ідеї по виконанню Мінських домовленостей ми почуємо у вересні, - Надія Коваль

Надія Коваль, представник Інституту майбутнього та Ради зовнішньої політики "Українська призма", в своєму інтерв'ю каналу Ukrlife.TV розповіла про саміт G20 та саміт трьох морів у Європі, проблему Північного потоку - 2 та транзиту через Україну, призначення Курта Волкера та багато іншого. Також було висловлено прогноз щодо нової актуалізації питання Мінських домовленостей восени 2017 року.

"Я думаю, що десь приблизно починаючи з вересня у нас буде новий виток і нові ідеї щодо того як починати виконувати Мінські домовленості. За участі західних партнерів, за участі французської ініціативи. Мінські домовленості знову піднімуться на порядок денний, і ці питання знову перед нами постануть", - розповіла Надія Коваль.

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Ви можете адресувати свою допомогу нашому каналу з будь-якого куточку світу, використовуючи посиланняhttp://www.ukrlife.tv/donate


Підписуйтеся на нас в YouTubeFacebookVKTwitter або Google+!