Поправки Лозового призведуть до колапсу в роботі правоохоронної системи, - Григорій Мамка

Заслужений юрист України Григорій Мамка в ефірі UKRLIFE.TV прокоментував знесення наметового містечка під Верховною Радою 3 березня, висловив свою думку щодо гострих питань захисту безпеки суддів та створення Антикорупційного суду, а також розкритикував "поправки Лозового" до Кримінального кодексу України.

"Уже зараз в соцмережах, у ЗМІ сміються: для того, щоб узяти клопотання, потрібно прийти о п'ятій ранку, записатися і простояти в черзі цілий день; розглянуть чи не розглянуть - це вже кому як повезе... Оцей колапс, який відбудеться після 15 березня, не розуміють і не знають, що з ним робити і як виходити з цієї ситуації. І у мене до правоохоронних органів є два запитання: де ви були, коли приймалися дані поправки, що ви зробили за три місяці, щоби вирівняти ситуацію?", - мовив Григорій Мамка.

6:00 - два питання до розгону "міхомайдану";
11:30 - правоохоронні органи повинні займатися охороною закону, а не політикою;
17:50 - чому питання Антикорупційного суду не було закладене в судову реформу?
22:00 - про забезпечення безпеки суддів;
25:10 - правоохоронна система розвалена і реформована "до ручки";
27:05 - кому не вигідний Антикорупційний суд і які казки через це видумуються;
36:45 - в чому біда з поправками Лозового.

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Ви можете адресувати свою допомогу нашому каналу з будь-якого куточку світу, використовуючи посилання http://www.ukrlife.tv/donate

Підписуйтеся на нас в YouTubeFacebookTwitter або Google+!