Поразка Росії на території України буде означати кінець імперії, - Василь Лаптійчук

Гість програми "Погляд з Віталієм Жугаєм" - експерт з питань зовнішньої безпеки та російсько-українських відносин Василь Лаптійчук. Він оцінив рівень інформаційної небезпеки в Україні, підкреслив важливість визнання Росії агресором на законодавчому рівні, а також пояснив, як воєнна поразка Росії в Україні позначиться на самій Росії.

"Воєнна поразка - а вона абсолютно прогнозована - росіян та території України, за умови нормального менеджменту в Україні та озброєння, означає колапс імперії... Імперії завжди розпадаються і Росія тим швидше розпадеться, якщо вона зазнає поразки на території України", - вважає Василь Лаптійчук.

0:40 - в Україні найвищий рівень інформаційної загрози;
2:40 - Росію треба визначити законодавчо як агресора;
8:30 - США - безальтернативний союзник України;
10:35 - якими ідейними поглядами керується Путін;
16:00 - Путін є фігурою умовною та тимчасовою;
21:20 - що таке акція і що таке реакція;
29:40- жадібність у владі;
32:35 - у Росії ніколи не приховували, що не хочуть випускати Україну;
39:40 - дипломатичні відносини - це ознака дружби;
47:20 - Росія відстала політично на 500 років;
52:20 - російська держава - спадкоємиця Золотої Орди.

Цю телепрограму вироблено за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Точка зору, відображена у телепрограмі, може не збігатися з офіційною позицією уряду США.

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Ви можете адресувати свою допомогу нашому каналу з будь-якого куточку світу, використовуючи посилання http://www.ukrlife.tv/donate 

Підписуйтеся на нас в YouTube, Facebook, Twitter або Google+!