Порошенко тепер і Голова НацБанку, і начальник Генштабу, і Міністр Закордонних Справ, і Голова СБУ, і Прем'єр-міністр України, - Анатолій Гриценко

Політичну кризу не завершено - відбувся лише перерозподіл повноважень у трійці Порошенко-Яценюк-Гройсман.

Таку думку в студії UKRLIFE.TV представив Анатолій Гриценко, лідер партії "Громадянська позиція".

"Вже немає ніякого сумніву, що за все, що відбувається в країні, відповідає одна людина: її звуть Порошенко П.О. Він уже не може перекинути відповідальність на когось. Гройсман - при всій повазі, був раніше просто мером Вінниці. Він вперше був обраний у парламент. Чи міг би депутат, вперше обраний у парламент, одразу стати головою Верховної Ради? За жодних умов, - якби того не хотів Президент. Президент зробив його спікером. Чи міг би він стати Прем'єр-міністром, якби того не хотів Президент? За жодних умов, - якби того не хотів Президент. Президент зробив його Прем'єр-міністром. Тобто Порошенко тепер і Голова Нацбанку, він і Начальник Генштабу, він і Міністр закордонних справ, він і Голова СБУ, він і Прем'єр-міністр, - все в одному", - мовив Анатолій Гриценко.

Також Анатолій Гриценко розповів про можливі наслідки виконання Мінських перемовин, про те, коли відбудуться позачергові вибори та про те, коли в Україні нарешті розпочнеться вихід із кризи.

Підтримай фінансово українське інтернет-телебачення UKRLIFE.TV! Картка Приватбанку: 5169 3305 0350 6690

Наша сторінка в VK