Референдум по НАТО стане точкою опори України в перемовинах із Заходом, - Віталій Бала

Голова Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала в своєму інтерв'ю каналу Ukrlife.TV розповів про терористичні загрози в Україні, процес реформування, закон про реінтеграцію та деокупацію Донбасу та Криму, а також наголосив на важливість референдуму по НАТО.

"Референдум треба проводити по НАТО, хто би що не говорив. Я вважаю, що якщо референдум проведемо і результат буде позитивним, ясно, що ніхто не буде сприймати це як юридичні наслідки, що ми вступимо. Але ми можемо подати заявку. І під час перемовин міністр закордонних справ або голова держави може говорити нашим союзникам: "Так, хлопці, щось треба робити. В мене громадяни проголосували, що я їм скажу? ... Давайте підпишемо якусь угоду вищого рівня, щоб я показав, що голосування щось нам дало". Це стане точкою опори, на мою думку, для перемовин зовні", - розповів Віталій Бала.

3:00 - Загроза терактів в Україні
14:20 – Всі заяви щодо реформ носять хаотичний характер та заточені під вибори
19:20 – В Україні нема поступу
21:00 – Закон про окуповані території
31:00 – Як зробити успішну Україну?
40:00 – Відмова від ядерної зброя - це стратегічна помилка
45:01 – Туск про поляків
53:00 – Референдум по НАТО

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Ви можете адресувати свою допомогу нашому каналу з будь-якого куточку світу, використовуючи посилання http://www.ukrlife.tv/donate 

Підписуйтеся на нас в YouTubeFacebookTwitter або Google+!