Розслідування діяльності ПриватБанку - це атака на медіахолдинг «1+1», - Віктор Таран

Віктор Таран роз'яснив ситуацію довколо розслідування діяльності менеджменту ПриватБанку, зауваживши, що вона може бути атакою на медіахолдинг "1+1" Ігоря Коломойського.

"Ключова атака - це медіахолдинг "1+1 медіа", той актив який залишився у Коломойського. Цілком очевидно, що розпочинати атаку на медіа треба не за рік до виборів, не за півроку, навіть не за півтора, а хоча б за два... Можливо, Ігор Валерійович вирішив переписати "1+1" на когось, або уступити акції, або перепродати, хто його знає? [...] Чи були економічні підстави для слідчих дій ГПУ? Так, були. Чи захищені громадяни від цих слідчих дій? Так, захищені, тому що це стосується попередніх дій, менеджменту. [...] І ключова атака все-таки, на мою думку, на "1+1" медіахолдинг", - зазначив політолог.

Дивіться повне інтерв'ю: ВІКНО РАДИКАЛЬНИХ РЕФОРМ В УКРАЇНІ ЗАЧИНИЛОСЬ, - ВІКТОР ТАРАН

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Ви можете адресувати свою допомогу нашому каналу з будь-якого куточку світу, використовуючи посилання http://www.ukrlife.tv/donate

Підписуйтеся на нас в YouTubeFacebookVKTwitter або Google+!