Смерть Нємцова показала, що Росія - мертва країна, - Потєхін

Те, що на марш пам’яті Бориса Нємцова у Москві вийшло всього 50 тисяч людей, говорить про те, що Росія мертва країна. Росія не відбулась, як демократична держава, бо для такого великого міста, як Москва 50 тисяч людей на марші занадто мало.

Про це в ефірі UKRLIFE.TV розповів дипломат Олександр Потєхін.

«Сьогодні Росія не жива, а мертва. Це можна побачити на власні очі. Міжнародної політики у вбивстві Бориса Нємцова я не бачу. Зараз Володимир Путін працює на свій імідж інтегрального зла, яке має залякати людство. Від нього можна чекати чого завгодно.

Немає такого зла, на яке Росія не зможе піти. В цьому плані абсолютно нормально вкладається вбивство Нємцова. Путін створює собі імідж абсолютного зла всіма засобами, які в нього є. Зло не керується логікою чи розрахунком.

На марш пам’яті Бориса Нємцова у Москві вийшло 50 тисяч людей, для такого міста це мало. Це був похорон Росії, якою вона не стала. Це поховання, Росії вже немає – це труп. Якби в Москві вийшло 500 тисяч людей, можна було б сказати, що надія є, але це мертва країна, там немає нічого живого», - зауважив він.

Дивіться інтерв’ю з Олександром Потєхіним в ефірі UKRLIFE.TV.