Україна живе в режимі передсесійного студентського авралу, - Євген Магда

Гість UKRLIFE.TV - Євген Магда, директор Інституту світової політики. Він підбив підсумки 2017 року для України та охарактеризував деякі вектори розвитку України в 2018 році.

"Саме 2017 року генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг вперше заявив, що двері НАТО відкриті для України. Плюс вступили в дії повноцінно вже угода про асоціацію між Україною та ЄС та безвізовий режим для громадян України. Ці речі... спрямовують нас до Європейського союзу... Зрозуміло, що нам доведеться ще виконувати "домашні завдання", але це природньо. Я часом мислю все-таки як викладач. Наближається сесія, багато наших глядачів зі своїх студентських років пам'ятають передсесійний аврал. Мені видається, що Україна якоюсь мірою живе в цьому режимі. Не парламентської сесії, а тої, що буває у навчальних закладах...", - сказав Євген Магда.

1:30 - в 2017 році Україна формалізувала свій західноатлантичний вибір;
8:35 - хто надасть Україні парасольку безпеки?
12:30 - українцям не треба доводити всьому світові свою державність;
20:30 - нарощування потенціалу малого та середнього бізнесу;
26:10 - прогноз на 2018 рік: готуємося обирати Президента;
33:10 - в демократичній країні не можна заборонити і говорити дурниці;
39:30- Україна сидить на мішку з золотом, який ніяк не використовує.

Підписуйтеся на нас в YouTube, Facebook, Twitter або Google+!

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Ви можете адресувати свою допомогу нашому каналу з будь-якого куточку світу, використовуючи посилання http://www.ukrlife.tv/donate