Україну намагаються дискредитувати, - Олег Березюк

Голова ГО "Українське юридичне товариство" Олег Березюк прокоментував затримання українського журналіста у Білорусі та депортації соратників Михаїла Саакашвілі, ускладнення стосунків української держави з Польщею, Угорщиною, Румунією. На думку Олега Березюка, ці явища вказують на те, що Україну намагаються дискредитувати на міжнародній арені.

"Україну оточили і намагаються дискредитувати у світі", - сказав Олег Березюк.

Гість студії UKRLIFE.TV вважає, що ситуація з соратниками Саакашвілі - це провокація.

"Проблема не в Саакашвілі і навіть не в його соратниках... Те, що відбулося з викраденням соратників Саакашвілі - це акція, спрямована проти України. Це провокація, але провокація, влаштована зсередини країни. Проти нас працюють не лише зовнішні сили, але й агентура, яка працює всередині країни, намагається дестабілізувати ситуацію і дискредитувати Україну як суб'єкта міжнародних відносин... Я абсолютно переконаний, що це провокація, спрямована на те... щоб між Грузією і Україною були напружені політичні стосунки. Але грузини мудрі люди і вони не будуть реагувати на цю провокацію", - сказав Олег Березюк.

1:00 - арешт українського журналіста в Білорусі;
3:30 - я не вірю, що наш журналіст у Білорусі був агентом розвідки;
7:00 - Лукашенко не контролює ситуацію в країні;
10:30 - джевеліни Україні не потрібні;
12:00 - Україну оточили і намагаються дискредитувати у світі;
15:00 - Саакашвілі не депортують;
18:30 - немає можливості ввести миротворців на Донбас;
22:30 - вибори на Донбасі легітимізують там окупантську владу;
26:30 - переворот в Луганську.

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Ви можете адресувати свою допомогу нашому каналу з будь-якого куточку світу, використовуючи посилання http://www.ukrlife.tv/donate

Підписуйтеся на нас в YouTube, Facebook, Twitter або Google+!