Вадим Карасьов: Основнi полiтичнi сили в Україні готуються до президентских виборiв

Виступ директора Інституту глобальних стратегій Вадима Карасьова на прес-конференції "Осінь 2017: чого очікувати?" 22 вересня 2017 року в прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна".

На думку Вадима Карасьова, дії основних політичних сил свідчать про їх підготовку до президентських виборів, а дострокові парламентські вибори не передбачаються.

"Дійсно, сьогодні основні політичні сили готуються до президентскої кампанії. Поки що я не бачу - по діям, не по лозунгам - якоїсь підготовки до дострокових парламентских виборів. Ну, я розумію, що ніякої мови щодо доелекторальних коаліцій, наприклад, з боку опозиції, мова йти не буде, ні в цьому сезоні, ні в іншому, а основні опозиційні сили будуть самостійно йти на президентські вибори", - мовив Вадим Карасьов.

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Ви можете адресувати свою допомогу нашому каналу з будь-якого куточку світу, використовуючи посилання http://www.ukrlife.tv/donate 

Підписуйтеся на нас в YouTube, Facebook, Twitter або Google+!