Війна вигідна нашому політикуму, - учасник Євромайдану

Учасник Євромайдану Тарас Талімончук вважає, що перші дзвіночки третього Майдану вже лунають, а винен в цьому сучасний політикум. 

«Вже гучно дзвонять дзвіночки третього Майдану. Хлопці з передової ледь тримаються. Не тому що вони бояться, не хочуть чи їм набридло. У них є сумніви з приводу своїх очільників. Є дуже багато доказів, що війна вигідна нашому політикуму.

Наші політики нібито грають не на руку народу і інтересам України, а на когось іншого. Хто це – невідомо. Як невідомо, хто був тією стороною, яка стріляла по майданівцям.

Чому не вводиться воєнний стан? Ті докази, які доводяться – притягнуті за вуха. Ніхто не хоче почати третю світові війну і наші партнери на Заході також. Проте вони будуть зобов’язані захищати Україну і допомагати нам, тому що вони підписали певні угоди. А це означає велику конфронтацію з великим гравцем, в якого вони купують пальне і мають багато інших справ.

Ці очевидні речі зараз всім не подобаються. Ми проти цього стояли на Майдані і говорили, що якщо політики щось роблять, то нехай розкажуть, чому вони це роблять. А зараз ми знову маємо ті речі, які народу не зрозумілі», - розповів Тарас.

Окрім цього Талімончук зазначив, що зараз з’явилася нова плеяда героїв, які самовіддано діють на користь України.