Влада списує на війну всі свої недоліки, - Анатолій Гриценко

Для влади, списувати свою некомпетентність на неоголошену війну - це аморально й безсоромно.

Таку думку в прямому ефірі UKRLIFE.TV висловив український політик та депутат Анатолій Гриценко.

"Перше. Війну ніхто не оголосив - продовжується порожня балаканина про "АТО". Друге. Це аморально і безсоромно: на війну, яка по суті є, списувати всі свої недоліки, слабості, імпотенцію, неспроможність, а тим більше, намагатися списати корупцію. Під час війни країна мобілізує всі свої внутрішні ресурси. І насправді це так і відбувається: у нас збільшують податки, людей, які спокійно працювали б собі й жили з родиною, мобілізують. Якщо на цьому фоні хтось - в уряді, на Банковій, - дозволяє собі красти, відновлювати бандитську систему "смотрящих", за законами воєнного часу йому - розстріл. У нас немає смертної кари - але є принаймні посадка надовго або пожиттєво", - сказав він.

Анатолій Гриценко підкреслив, що нинішня влада в подібному дискурсі не відрізняється від попередників.

"Коли хтось, хто виправдовує корупцію, говорить, що він хоче залишитися при владі, а будь-кого, який хоче "сковирнути" його, називає агентом Кремля і ФСБ, - то ми вже це чули багато разів", - мовив Гриценко.

Дивіться повне інтерв'ю: ПОТРІБНО ПРОВОДИТИ І ПРЕЗИДЕНТСЬКІ, І ПАРЛАМЕНТСЬКІ ВИБОРИ, - АНАТОЛІЙ ГРИЦЕНКО ПРО ВІДСТАВКУ АБРОМАВІЧУСА