Введення миротворців на Донбас повинно мати чіткі цілі, - Олег Саакян

Виступ політолога Олега Саакяна на круглому столі «Миротворча місія ООН – можливості та ризики для безпечного миру» у рамках першої Національної платформи «Діалог про мир та безпечну реінтеграцію» 13 лютого 2018 року в інформаційному агентстві Укрінформ.

До участі запрошені: генерал Яакко Оксанен (Gen. Jaakko Oksanen) - міжнародний експерт з миротворчих місій ООН; Григорій Немиря - голова Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин; Сергій Тарута - голова підкомітету з питань охорони історико-культурної спадщини Комітету Верховної Ради України з питань культури і духовності; Роман Безсмертний - Надзвичайний і Повноважний Посол України; Олександр Москалець - Центр з проблем безпеки та розвитку та інші.

Відео вироблено українським інтернет-телебаченням UKRLIFE.TV.

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Ви можете адресувати свою допомогу нашому каналу з будь-якого куточку світу, використовуючи посилання http://www.ukrlife.tv/donate 

Подписывайтесь на нас в YouTube, Facebook, Twitter или Google+!

Наш сайт: http://www.ukrlife.tv/