Вiдео

Телемарафон «Свобода мирних зібрань в Україні сьогодні»

0 6876 0

Революція Гідності розпочалась у листопаді з мирного зібрання. За декілька місяців ми відчули, що означає сила цього унікального основоположного права людини, з іншого боку побачили численні його порушення з боку держави, що призвели до трагічних наслідків. 

У Києві немає жодного легального МАФу, - Маляр

0 6458 2

Проблема МАФів у Києві юридично не врегульована та немає жодного правового документу, який би дозволив легально розміщувати МАФи у Києві.

Проводити вибори у прифронтовій зоні - небезпечно, - експерти

0 6659 0

На сході України відбувається ескалація конфлікту, тому проводити місцеві вибори у прифронтових зонах - небезпечно для життя виборців. Крім того, у деяких містах Донбасу важко уявити волевиявлення населення під постійними обстрілами.

Иран потеснит на рынке не Россию, а Саудовскую Аравию, - Бондаренко

0 5614 0

Иран потеснит на нефтяном рынке не Россию, а Саудовскую Аравию, потому что Китай уже отказался более чем от 50% нефти из Саудовской Аравии и собирается заместить ее иранской.

Ситуація в Мукачеві ускладнить відносини України з Європою, - Бала

0 4131 0

Конфлікт на Закарпатті між «Правим сектором», силовиками та оточенням депутата Верховної Ради Михайла Ланьо матиме негативні наслідки для партнерських взаємовідносин між Україною та Європою.

В Київ з АТО завозиться нелегальна зброя, - Маляр

0 4538 0

В Київ з АТО завозиться нелегальна зброя, наразі нараховують близько 100 тисяч одиниць. 

Події у Мукачеві дискредитують добровольчий рух в країні, - Бала

0 3820 0

У добровольчих батальйонів не може бути політичних амбіцій, адже це призводить до того, що добровольчий рух в країні втрачає довіру.

Жодна політична партія не має права на власні збройні формування, - Бала

0 3202 0

Збройний конфлікт між «Правим сектором», оточенням депутата ВР Михайлом Ланьо та силовиками на Закарпатті ще раз доводить, що жодна політична партія не має права на власні збройні формування.

Ситуація в Мукачево говорить про те, що нелегальна зброя є по свій Україні, - Маляр

0 4429 0

Ситуація в Мукачево говорить про те, що нелегальна зброя вивезена з зони АТО перебуває по всій Україні.

Отмена неприкосновенности сделает депутатов «ручными», - Мусияка

0 3541 0

Депутатскую неприкосновенность нельзя отменять, но она должна быть ограничена, как это сделано во многих цивилизованных государствах.