Тимошенко заявила про тиск та залякування кандидатів на виборах до територіальних громад

Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко в своєму виступі на прес-конференції розповіла про хід виборчої кампанії на виборах до територіальних громад, а також про порушення демократичності та чесності виборів, зокрема пробеспрецедентний тиск та залякування, які чиняться на кандидатів.

"Є три речі, на які я хотіла би зараз звернути увагу. Ці три речі фундаментально порушують демократичність виборів, їх чесність, об'єктивність. Перше, такого адміністративного тиску, такої потужності всеохоплюючого тиску я не пам'ятаю ніколи... Друге, це те, що силові структури продовжують залишатися учасниками виборчої кампанії... І третє, на чому я хотіла би зосередити вашу увагу, - це масштабний підкуп, масштабний. Якщо підкуп раніше був до Верховної Ради, якщо колись підкуповував Янукович через чорну бухгалтерію на президентські вибори, то на місцевих виборах саме цей президент започаткував масштабний підкуп. Мушу вам сказати, що це не просто виявлено, а і зафільмовано", - заявила Юлія Тимошенко.

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Ви можете адресувати свою допомогу нашому каналу з будь-якого куточку світу, використовуючи посилання http://www.ukrlife.tv/donate

Підписуйтеся на нас в YouTubeFacebookTwitter або Google+!